Wiewiórka z Orzechowej Alei

5 min
Łatwy
Zobacz film

Orzechowa Aleja

Orzechy włoskie, laskowe i migdały. Wyobraź sobie połączenie aż 3 orzechowych nut w kremowym serku Tartare Orzechowa Aleja. Już wiesz, że będzie pysznie!

Składniki:

  • Serek TARTARE Orzechowa Aleja
  • 1 bułka ciabatta
  • Kilka listków roszponki
  • 2-4 plasterki szynki serrano
  • 4 orzechy laskowe (3 łuskane i 1 w łupinie)
  • Melon Cantaloupe

Sposób przygotowania

  • 1 Łuskane orzechy grubo posiekaj i upraż na patelni bez dodatku tłuszczu.
  • 2 Przekrój ciabattę wzdłuż na pół.
  • 3 Posmaruj połówki bułki serkiem TARTARE Orzechowa Aleja.
  • 4 Na kanapkach ułóż plasterki serrano i listki roszponki.
  • 5 Kanapki posyp uprażonymi orzechami. Talerzyk ozdób Wiewiórką z Orzechowej Alei (zobacz wideoprzepis) i orzeszkiem w łupinie.

Wypróbuj więcej przepisów

Więcej przepisów