Tartinki z Łososiowej Zatoki

12 min
Łatwy
Zobacz film

Łososiowa Zatoka

Czujesz? Tak intensywny zapach i głęboki smak uzyskaliśmy, dodając do kremowego serka Tartare Łososiowa Zatoka duże kawałki tej królewskiej ryby. Rozpłyniesz się z każdym kęsem.

Składniki:

  • 2 opakowania serka TARTARE Łososiowa Zatoka
  • 5 kromek ciemnego chleba pełnoziarnistego
  • 2 łyżki kaparów
  • 1 pęczek koperku
  • 6 plasterków łososia wędzonego na zimno
  • Do dekoracji: czerwona papryka, 1 cukinia, 2 marchewki, bazylia

Sposób przygotowania

  • 1 Z warzyw wytnij dekoracje kwiatowe.
  • 2 Serek TARTARE Łososiowa Zatoka przełóż do tuby cukierniczej, wytnj z chleba kółka i wyciśnij na nie serek.
  • 3 Ozdób różyczkami z plastrów łososia, kaparami i koperkiem.
  • 4 Tak przygotowane tartinki umieść wśród kwiatów wykonanych z warzyw.

Wypróbuj więcej przepisów

Więcej przepisów