Rollsy z Tartare Pikantna Żurawina z Pieprzem

Pikantna Żurawina z Pieprzem

Kwaskowata słodycz żurawiny i pikantna nuta pieprzu tworzą w nowym serku TARTARE Pikantna Żurawina z Pieprzem niezapomnianą kompozycję. Poczuj harmonię kontrastów zatopionych w puszystym serku i dołącz do grona zachwyconych smakoszy!

Składniki:

  • 1 opakowanie Tartare Pikantna Żurawina z Pieprzem
  • 10 plastrów szynki szwarcwaldzkiej
  • 5 małych papryczek jalapeno
  • 80 g suszonej żurawiny

Sposób przygotowania

  • 1 Suszoną żurawinę posiekaj i wymieszaj z serkiem Tartare Pikantna Żurawina z Pieprzem.
  • 2 Plastry szynki ułóż na papierze do pieczenia.
  • 3 Na każdym plastrze rozsmaruj grubą warstwę przygotowanego serka.
  • 4 Papryczki przekrój na pół i usuń gniazdo nasienne.
  • 5 Każdą połówkę papryczki umieść na jednym końcu plastra szynki i zawiń.
  • 6 Koreczki zapiekaj w piekarniku przez ok. 10 min w 180 stopniach.

Wypróbuj więcej przepisów

Więcej przepisów