Roladki z Łososiowej Zatoki

11 min
Łatwy

Łososiowa Zatoka

Czujesz? Tak intensywny zapach i głęboki smak uzyskaliśmy, dodając do kremowego serka Tartare Łososiowa Zatoka duże kawałki tej królewskiej ryby. Rozpłyniesz się z każdym kęsem.

Składniki:

  • Serek TARTARE Łososiowa Zatoka
  • 1 cukinia
  • 10 dag wędzonego łososia
  • Kilka gałązek świeżej kolendry
  • Pestki z ½ granatu
  • Oliwa
  • Pieprz

Sposób przygotowania

  • 1 Cukinię umyj i pokrój wzdłuż na cienkie plastry. Każdy z nich nasmaruj oliwą i przesmaż z dwóch stron na patelni grillowej. Odsącz z nadmiaru tłuszczu papierowym ręcznikiem.
  • 2 Każdy plasterek cukinii posmaruj serkiem TARTARE Łososiowa Zatoka.
  • 3 Ułóż paseczki łososia, posyp świeżo mielonym pieprzem i świeżą kolendrą.
  • 4 Zwiń cukinię w rulonik i zepnij wykałaczką.
  • 5 Roladki z cukinii posyp pestkami granatu.

Wypróbuj więcej przepisów

Więcej przepisów