Rogalik z Orzechowej Alei

7 min
Łatwy

Orzechowa Aleja

Orzechy włoskie, laskowe i migdały. Wyobraź sobie połączenie aż 3 orzechowych nut w kremowym serku Tartare Orzechowa Aleja. Już wiesz, że będzie pysznie!

Składniki:

  • Serek TARTARE Orzechowa Aleja
  • 1 gruszka
  • 1 łyżeczka posiekanych orzechów włoskich
  • Tymianek
  • Miód - 1 garść
  • Croissant

Sposób przygotowania

  • 1 Przekrój rogala wzdłuż na pół i posmaruj serkiem TARTARE Orzechowa Aleja.
  • 2 Gruszkę pokrój w cienkie plasterki.
  • 3 Na rogaliku posmarowanym serkiem ułóż zachodzące na siebie plasterki gruszki, polej delikatnie miodem.
  • 4 Całość udekoruj gałązką tymianku i posyp posiekanymi orzechami włoskimi.

Wypróbuj więcej przepisów

Więcej przepisów