Przepiórki w Łososiowej Zatoce

11 min
Łatwy

Łososiowa Zatoka

Czujesz? Tak intensywny zapach i głęboki smak uzyskaliśmy, dodając do kremowego serka Tartare Łososiowa Zatoka duże kawałki tej królewskiej ryby. Rozpłyniesz się z każdym kęsem.

Składniki:

  • Serek TARTARE Łososiowa Zatoka
  • 1 słoik dużych kaparów
  • 12 jajek przepiórczych
  • 1 opakowanie pumpernikiel party
  • Kilka gałązek koperku
  • Świeżo mielony pieprz

Sposób przygotowania

  • 1 Jajka przepiórcze ugotuj na twardo, ostudź i obierz.
  • 2 Pumpernikiel posmaruj serkiem TARTARE Łososiowa Zatoka.
  • 3 Na każdą kanapeczkę połóż połowę jajka . Na górę dodaj po jednym kaparze oraz gałązce koperku.
  • 4 Całość posyp świeżo zmielonym pieprzem.

Wypróbuj więcej przepisów

Więcej przepisów