Łososiowa Zatoka Smaku

10 min
Łatwy
Zobacz film

Łososiowa Zatoka

Czujesz? Tak intensywny zapach i głęboki smak uzyskaliśmy, dodając do kremowego serka Tartare Łososiowa Zatoka duże kawałki tej królewskiej ryby. Rozpłyniesz się z każdym kęsem.

Składniki:

  • Serek TARTARE Łososiowa Zatoka
  • 1 Tortilla
  • 3 plasterki mango
  • 3 peperoni
  • 4 plastry łososia
  • 4 plastry ogórka
  • garść kiełków fasoli mung

Sposób przygotowania

  • 1 Ogórka umyj i wraz ze skórką pokrój w plastry.
  • 2 Mango obierz ze skóry i pokrój w cienkie plastry.
  • 3 Serek TARTARE rozsmaruj cienko na tortilli a następnie na jej brzegu ułóż plasterki mango, peperoni, plasterki ogórka, łososia i kiełki fasoli.
  • 4 Zawiń do środka brzegi tortilli a następnie całość zwiń w rulon.
  • 5 Przypiecz tortillę z każdej strony – dosłownie przez chwilę, na suchej i mocno rozgrzanej patelni.
  • 6 Podawaj od razu.

Wypróbuj więcej przepisów

Więcej przepisów