Kanapka z Orzechowej Alei

6 min
Łatwy
Zobacz film

Orzechowa Aleja

Orzechy włoskie, laskowe i migdały. Wyobraź sobie połączenie aż 3 orzechowych nut w kremowym serku Tartare Orzechowa Aleja. Już wiesz, że będzie pysznie!

Składniki:

  • Serek TARTARE Orzechowa Aleja
  • 1 półbagietka
  • Garść rukoli
  • 3 plasterki prosciutto
  • 1 łyżeczka orzechów włoskich
  • 1 łyżeczka migdałów

Sposób przygotowania

  • 1 Rukolę umyj i osusz.
  • 2 Płatki migdałów upraż na suchej patelni.
  • 3 Winogrona przekrój na pół.
  • 4 Półbagietkę przekrój wzdłuż na pół.
  • 5 Posmaruj obie połówki serkiem TARTARE Orzechowa Aleja.
  • 6 Na spodniej połówce bagietki ułóż listki rukoli.
  • 7 Na rukoli ułóż plasterki szynki, a następnie połówki winogron.
  • 8 Na wierzch posyp prażone płatki migdałów oraz posiekane orzechy i przykryj drugą połową bagietki.

Wypróbuj więcej przepisów

Więcej przepisów