Kanapka z Borowikowego Lasu
Zobacz film


Borowikowy Las
Przenieś intensywny zapach polskich borowików do swojej kuchni z serkiem Tartare Borowikowy Las. Głęboki smak i delikatna, kremowa konsystencja to źródło kanapkowych inspiracji!
Składniki:
- Serek Tartare Borowikowy Las
- Kilka listków szpinaku baby
- 2 plasterki chudego boczku
- kilka listków świeżego tymianku
- 1 łyżka pestek dyni
- 2 kromki ciemnego pieczywa
Sposób przygotowania
- 1 Szpinak umyj i osusz papierowym ręcznikiem.
- 2 Pestki dyni podpraż na suchej patelni.
- 3 Kromki chleba posmaruj serkiem Tartare Borowikowy Las i połóż na nich liście szpinaku.
- 4 Na każdej kromce ułóż lekko zrolowany plaster boczku.
- 5 Posyp kanapki podprażonymi pestkami dyni.
- 6 Kanapki udekoruj gałązkami świeżego tymianku.
Wypróbuj więcej przepisów

Przepiórki w Łososiowej Zatoce

Zapiekanki z Borowikowego Lasu

Roladki z Łososiowej Zatoki
